logo

14 Lekkere Amandelmelk Koffierecepten

Zoekt u een koffie die geen gewone melk gebruikt? Dan heb je geluk! Hier zijn een aantal recepten die allemaal amandelmelk gebruiken. Neem een slokje koffie in stijl met deze decadente recepten.

1. Gezonde Ijskoffie

I Food Real heeft een geweldig ijskoffierecept waar ze Amandelmelk in gebruikt. Het geeft het de perfecte gladde smaak die de plek raakt. Klik hier om dit recept te proberen.

2. Latte met amandelmelk

Lose Weight By Eating heeft een zeer eenvoudig latte recept dat gebruik maakt van amandelmelk. Nu kunt u de melk aanpassen aan uw wensen, maar de amandelmelk geeft een mooi smaakprofiel. Zie het recept hier.

3. Amandelmelk Frappuccino

Laura deelt bij All Recipes haar favoriete gekoelde koffiedrank met amandelmelk. Een lichte en verfrissende frappuccino om op te nippen. Leer hoe je dit gekoelde drankje kunt maken.

4. Snelle Amandelmelk Cappuccino

Echtgenote Mama Foodie deelt haar favoriete cappuccino die je ofwel met espresso ofwel met sterke koffie kunt drinken. Hoe dan ook, je krijgt een gekruide cappuccino. Kijk zelf maar.

5. Cold Brew Amandelmelk Latte

Love & Lemons brengt hun cold brew latte naar een heel nieuw niveau met ijsblokjes met koffiesmaak. Als uw drankje smelt, wordt het niet verwaterd, maar juist smaakvoller. Bekijk het recept.

6. Onmiddellijke Ijskoffie recept

Build Your Bite gebruikt amandelmelk om hun instant ijskoffie recept op smaak te brengen. Met dit instantkoffierecept is het niet nodig om te brouwen. Maak dit snel en gemakkelijk te drinken.

7. Amandel vanille latte

Michelle bij Sunkissed Kitchen houdt van schoon eten, en deze amandel vanille latte is precies dat. Je krijgt een mooie mix van smaken die zo hydraterend zijn. Klik hier om te leren hoe je dit recept maakt.

8. Cardamom Vanille Ijskoffie

Foodness Gracious is niet de grootste fan van het kopen van de ijskoffie, hij gaat over het algemeen voor warme koffie. Maar er is iets magisch aan deze kardemom vanille-ijskoffie. Ga eens kijken wat het is.

9. Kokosnoot Amandelmelk IJskoffie

Ellen in In My Red Kitchen deelt haar met een gezond recept dat vergelijkbaar is met een latte, maar dan met veel minder koolhydraten. Ze zegt dat het nauwelijks een recept is, maar dat het de moeite waard is om te delen, want de smaak is heerlijk! Bekijk het recept vandaag nog.

10. Paleo Caramel Macchiato met amandelmelk

Paleo Hacks deelt hun makkelijke en decadente paleo en veganistische vriendelijke mix voor iedereen die deze dieetbeperkingen nodig heeft. Een verfrissende en smaakvolle macchiato. Ga hierheen om het recept te zien.

11. Skinny Mocha Iced Coffee Frapp

Suikervrije mama deelt haar onschuldige plezier als ze naar chocolade en koffie verlangt. Dit is een zuivelvrij recept dat absoluut verrukkelijk is. Zie het hier.

12. Hele30 Vanille Latte

Tastes Lovely maakt gebruik van ongezoete amandelmelk om deze Whole30 goedgekeurde vanille latte te krijgen. Een geweldige manier om de ochtend te beginnen of jezelf te trakteren op een oppepper. Ga hierheen om het recept te zien.

13. Chocolade Amandel Ijskoffie

Drie ingrediënten zijn alles wat je nodig hebt voor dit recept, bij New Nostalgia. Snel, gemakkelijk en betaalbaar om die perfecte ijskoffie te maken. Ga er maar eens heen om te leren hoe je die moet maken.

14. Amandelmelk en honing ijskoffie.

Pinch of Yum heeft een licht en perfect gemengd recept voor een amandelmelk en honingijskoffie. Een geweldige manier om de ochtend te beginnen. Leer hoe ze dit heeft gemaakt.

Daar heb je het! 14 fantastische koffierecepten allemaal met amandelmelk.

Aanbevolen leesmateriaal

Biologische koffie: Een gids voor het kopen van betere bonen

Er is de laatste tijd veel druk uitgeoefend om manieren te vinden om ervoor te zorgen dat de koffie wordt geproduceerd op een manier die de mensen voelen dat ze kunnen ondersteunen. Dus we kijken naar biologische koffie. Van wat "biologisch" echt betekent tot welke merken met het label dat we eigenlijk de moeite waard vinden om te kopen, deze gids heeft het allemaal!

Kan koffie een einde maken aan je hoofdpijn?

Kan je met koffie van je hoofdpijn af geraken? Ontdek hoe je koffie kunt gebruiken om voor eens en altijd van die pijn af te komen.

Hoeveel Cafeïne zit er in een kopje koffie?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel cafeïne er in een kopje koffie zit? Nou, we hebben de waarheid over cafeïne en koffie hier.

Kokosnootolie in koffie: 10 redenen waarom het in je kopje zou moeten zitten...

Mensen lijken je te vertellen dat je nu overal kokosnootolie in moet doen, van je eten tot je haar. Maar kan (en moet) je kokosnootolie in koffie doen? Eigenlijk wel, ja. Deze krik van alle markten kan je koffiespel ook een boost geven. Lees verder om uit te vinden waarom en een paar recepten om het te proberen!

Is koffiezuur? De waarheid over "Helderheid"

Als u zich gedurende een aanzienlijke periode in de koffiecultuur heeft ondergedompeld, heeft u waarschijnlijk de term "zuurgraad" met zowel positieve als negatieve connotaties gehoord. Is koffie dus zuur of niet? Lees verder voor de volledige druk op de zuurtegraad van de koffie.

23 Gezonde koffie recepten om uw ochtend op te vrolijken

Wie zei dat je niet allebei een caloriebewuste koffiekenner kan zijn? Wij zeker niet. Lees onze lijst met gezonde koffierecepten om je cafeïneverslaving te voeden en toch je gezondheid te behouden.