logo

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110 Beoordeling. Een snelle weg naar een lekkere koffie?

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110

Bekijk de dagprijs

Als u op zoek bent naar een goed volautomatisch koffiezetapparaat. De De'Longhi Magnifica ECAM 22.110.B volautomatische koffiemachine kan het juiste model voor u zijn.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110 Compact

Snelle en goedkope toegang tot De'Longhi Magnifica ECAM 22.110.B - dat is wat de online shop Bol.com biedt. De DeLonghi volautomatische koffiemachine ECAM 22.110.B geeft u eenvoudig informatie over alle belangrijke sterke en zwakke punten:

Bekijk ook: beste koffiemachine in 2020

Voordelen

2 kopjes tegelijk
Automatisch reinigen
Elegant ontwerp
Krachtbesparende modus
10 koffiesterkte
Lage prijs
Eenvoudige werking

Nadelen

Alleen melkopschuimer en geen geïntegreerd melksysteem
Geen memofunctie
Goedige kleine watertank

Het ontwerp van de koffiemachine

Het ontwerp is echt niet het belangrijkste punt in onze volautomatische koffiemachine. Maar het is ook niet onbelangrijk. Niemand wil immers een paar honderd dollar uitgeven om een lelijke koffiemachine in de keuken te zetten. Dat is zeker niet het geval met de De'Longhi Magnifica ECAM 22.110.B volautomatische koffiemachine. Ten eerste is de machine niet te duur.

Als u de zwarte versie te donker vindt, vindt u ook een zilverkleurig alternatief in een roestvrij stalen look.

De uitrusting

Beginnen met de positieve dingen die aan boord zijn, bijvoorbeeld de molen. De Ancone slijper met verschillende en instelbare 13 stappen is geïnstalleerd. Dit biedt niet alleen veel instelmogelijkheden maar beschermt ook uw oren.

De meeste andere concurrenten in onze volautomatische koffiemachine beoordelingen waren beduidend luider. Dit is een duidelijk voordeel voor deze DeLonghi volautomatische koffiemachine. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,8 liter en is gemakkelijk te verwijderen voor het bijvullen - positief. Het bonenreservoir met aromakluis biedt ruimte voor maximaal 250 g bonen, wat voldoende is. Een tweede container voor de tweede soort bonen is niet beschikbaar, maar er kan ook gemalen koffiepoeder worden gebruikt.

Gelukkig kunnen we het niet bij positieve dingen laten. Want dit model is geen volautomatische koffiemachine met melksysteem. Het is mogelijk om er melkschuim mee te produceren, maar alleen via de aparte melkopschuimer. Dit maakt het mogelijk om een cappuccino of latte macchiato te bereiden.

Dit maakt de De'Longhi Magnifica ECAM 22.110.B volautomatische koffiemachine meer geschikt voor huishoudens.

Bekijk de dagprijs

Behandeling

Let beginnen met slecht nieuws: de DeLonghi volautomatische koffiemachine ECAM 22.110.B heeft geen display. Alle displayfetisjisten die geen machine kunnen kopen zonder display zijn op het verkeerde adres.

Zoals onze volautomatische koffiemachine review heeft laten zien, is de machine eenvoudig te gebruiken. Dit is mogelijk door de enkele knoppen. Een eenvoudig te bedienen draaiknop voor het instellen van de koffiesterkte, duidelijk herkenbare symbolen en het elimineren van onnodige franje.

De DeLonghi-koffiemachine ECAM 22.110.B kan ook zonder de ene of de andere knop. Door de niet zo uitgebreide uitrusting als sommige andere modellen in onze volautomatische koffiemachine review. Dit is goed voor een eenvoudige bediening. Er is nog een ander pluspunt. U kunt ook de voorkeursinstelling voor temperatuur, koffiehoeveelheid en sterkte opslaan.

Smaak

Er is niets te bekritiseren over de smaak van koffie uit de De'Longhi Magnifica ECAM 22.110.B volautomatische koffiemachine. Dankzij de optimale druk van 15 bar en de ideale zettemperatuur is de smaak echt goed. We hebben ook de tweekopsfunctie opgemerkt, die twee kopjes vult met de heerlijke koffie of tegelijkertijd.

Dankzij het cappuccinosysteem is het ook mogelijk om romige melkschuim voor cappuccino en latte macchiato te bereiden. Hier is de bereiding echter niet zo handig als met andere machines.

Reiniging van de koffiemachine

De Delonghi volautomatische koffiemachine biedt een volautomatische reiniging en ontkalking van de complete machine.

De bediening is eenvoudig met een druk op de knop. Dit is vooral belangrijk met het oog op de lage aankoopprijs. Vooral omdat er geen noodzaak was om iets te bekritiseren tijdens het reinigingsproces. De brouwerijgroep is onderhoudsvriendelijk en verwijderbaar. Hierdoor is het niet alleen eenvoudig om het brouwsel zelf onder stromend water te reinigen, maar ook het interieur van de machine.

Conclussie

De De'Longhi Magnifica ECAM 22.110 B is echt goed in veel: hij is compact en ziet er goed uit. Het heeft een zeer stille molen en bereidt heerlijke koffie en espresso. Na gebruik wordt deze snel en automatisch gereinigd. Alleen het ontbrekende melksysteem, in plaats van "alleen" een melkschuimmondstuk, heeft een negatief effect.

Bekijk de dagprijs