logo

Beste koffiemachine met bonen 2020

De perfecte manier om je innerlijke barista, een koffiemachine met bonen, naar buiten te brengen is een beetje je favoriete koffieshop in je eigen keuken. Zonder uw huis te verlaten, kunt u verse koffie binnen handbereik hebben.

Het vinden van de beste koffiemachine met bonen betekent dat je rekening moet houden met je specifieke smaak in de koffie, maar ook met je budget en of je graag met gemak een drankje op basis van melk drinkt.

Onze beste keuze

Bekijk de beste koffiemachines met bonen, hieronder.

De’Longhi ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience

De Longhi ECAM650 85 MS PrimaDonna Elite Experience koffiemachine met bonen

In staat om de nieuwste slimme technologie te combineren met het maken van een kopje koffie, maakt de PrimaDonna het personaliseren van uw kopjes de norm met een druk op de knop.

Of het nu gaat om iets meer melk of iets minder water, gebruik de touchscreen-technologie van de machine of de nieuwe koffie-app op uw mobiele telefoon om het precies goed te doen. Als u een fan bent van een cappuccino, zorgt het LatteCrema System telkens weer voor het perfecte schuim.

Het zorgt ook voor de juiste crème op andere warme koffiedranken en zorgt voor een zijdezachte textuur in het hele kopje. Het is de eerste De'Longhi-machine voor online connectiviteit en het zal u ook door alle onderhoudsprocedures leiden met behulp van het online scherm.

Net als de meeste andere machines kunt u in de zomer eenvoudig van de koffie een ijskoffie maken. Maar waarom zou u de moeite nemen, als de PrimaDonna de eerste bonen-naar-beker machine op de markt is die ze voor u maakt? Kies de sterkte, de lengte en het schuim, en het zal perfect worden gemengd voor u.

Ijskoffie kan gebruikt worden als basis voor vele cocktails, dus het is een machine die u van 's morgens tot 's avonds kan gebruiken, en kan gebruikt worden met bonen of gemalen koffie.

Waarom we deze leuk vinden

 • Online connectiviteit maakt het kiezen van koffie een makkie
 • De eerste B2C die als optie ijskoffie maakt
 • Eenvoudig te reinigen

Specificaties

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten: Bonen of gemalen
 • Watertank: 2L

Bekijk de dagprijs

Sage BES875 The Barista Express

Sage The Barista Express

Sage van Heston Blumenthal is een assortiment dat het meest wordt geassocieerd met high-end apparatuur en keukengadgets, en om deze koffiemachine tegen zo'n geweldige prijs aan te bieden zonder te beknibbelen op de kwaliteit lijkt ons een beetje een stelen.

Van hele bonen tot espresso in iets minder dan een minuut, het is supersnel maar snijdt niet in de bochten, wat betekent dat het eindresultaat fluweelzacht is en geweldig smaakt. Zonder enige moeite van u, is zowel het volume als het maalniveau van elke koffie consistent, zodat u geen onvoorspelbare levering heeft.

De stoomopbrengst is ook hoge druk voor een extra vette textuur. Met een ruime keuze uit 18 maalniveaus is de kans klein dat u niet de gewenste consistentie en smaakniveaus krijgt, en de druk van 15 bar bouwt zich in stappen op voor een gelijkmatige extractie van de smaak.

Vol met slimme functies, zal het alleen de hoeveelheid koffie malen die je nodig hebt, zodat er geen kans is op verspilling of te sterk en de digitale temperatuurregeling betekent dat het water de juiste warmte is wanneer het de grond raakt, zodat je niet het risico loopt om alles te verbranden.

Voor die volle koffieshopervaring wordt de melk in een roestvrijstalen kan gehouden in plaats van in een plastic bakje, zodat je je lattekunst kunt oefenen als een pro. Er is ook een aparte warmwaterarm als je je kopjes wilt voorverwarmen of een beetje extra water aan je longdrinks wilt toevoegen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Geborsteld roestvrij staal
 • Volle smaakresultaten

Specificaties

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten: Bonen of gemalen
 • Watertank: 2L

Bekijk de dagprijs

De’Longhi Magnifica ESAM4200.S

DeLonghi Magnifica

Of u nu zin hebt in een sterke espresso in de ochtend om u een kick te geven of in een schuimende cappuccino om u te ontlasten in de dag, dit De'Longhi-model kan leveren. Het is perfect voor iedereen die kieskeurig is over zijn of haar koffie en de beste smaak wil, zonder tijdrovende gadgets en het prijskaartje dat eraan vastzit.

Hij maalt de bonen automatisch voor u dankzij de geïntegreerde braammolen, zodat uw kopje koffie helemaal vers is en op zijn best smaakt. Of u kunt voorgemalen granulaten gebruiken als u een merk heeft dat u bijzonder lekker vindt.

De sterkte en de lengte van uw kopje kan worden aangepast aan uw smaak, en aan de drank die u eventueel maakt. Je kunt er twee tegelijk maken, of je kunt er een houden als je zin hebt in een volle beker.

Er is een schuimrubberen mondstuk voor het bereiden van drankjes op basis van melk en het geven van die perfecte basis die thuis zo moeilijk na te maken is, voor dingen als Latte Macchiatos of Flat Whites. Het waterreservoir is ook royaal bemeten, waardoor er ongeveer 5 koppen koffie kunnen worden gezet.

De instructies zijn zeer eenvoudig te volgen en alle opstellingsstappen worden goed uitgelegd, inclusief het ontkalkingsproces als het moment daar is. Het schoonmaken van het geheel is ook gemakkelijk, wat geweldig is omdat het kan lijken op een gecompliceerd stuk van de kit. De gebruikte koffie wordt na afloop omgezet in een rond tablet, zodat het niet per se na elk gebruik hoeft te worden gereinigd.

Het is luidruchtig - in feite een van de luidruchtigste die we hebben beoordeeld - maar de tijd van het inschakelen tot het hebben van uw koffie klaar is slechts ongeveer een minuut, dus laat dit je niet afschrikken wat anders een fantastische machine voor de prijs is.

Waarom we deze leuk vinden

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten: Bonen of gemalen
 • Watertank: 1.8L

Specificaties

 • Geweldige prijs voor wat het doet
 • Geproduceerde koffie smaakt geweldig
 • Melkschuim is fluweelachtig en romig

Bekijk de dagprijs

De’Longhi Eletta ECAM 44.660.B

De’Longhi Eletta ECAM 44.660.B

Met een watercapaciteit van 2 liter en een koffiebonencapaciteit van 400g is dit een van de grootste koffiemachines op de markt, wat het perfect maakt voor zowel professionals als drukke huishoudens.

De personalisatie gaat nog een stapje verder, zodat u de kracht en lengte van uw kopje volledig kunt benutten door alleen maar te navigeren op het digitale display. Met één druk op de knop kunt u met één druk op de knop espresso's, ristretto's, lange koffies, macchiatos, lattes en cappuccino's en al hun varianten maken dankzij de automatische melkopschuimer, maar ook americano's en platte blanken met nog een paar aanpassingen.

De Latte Crema technologie geeft een rijk, glad melkschuim dat geweldig smaakt en het eindproduct een echt luxueus gevoel geeft, vergelijkbaar met dat van commerciële apparaten in het zeer hoge segment van de markt.

De melkkaraf is afneembaar, zodat u hem in de koelkast kunt bewaren, klaar met de melk voor wanneer hij gebruikt moet worden. Er zijn 13 maalmogelijkheden om uit te kiezen, dus de koffie heeft de textuur en de smaak van uw perfecte kopje, en de molen is ook echt duurzaam, dus zal hij hard zijn en nog jaren meegaan, wat één ding minder is om je zorgen over te maken.

De temperatuur van de eindkoffie is kant-en-klaar, wat misschien een beetje knorrig is voor degenen die graag hun warme dranken echt heet willen hebben. Maar de smaak wordt niet beïnvloed, dus we nemen aan dat De'Longhi slechts de oude "hoge temperaturen beschadigen de smaak van de koffie" regel hier.

Waarom we deze leuk vinden

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten: Bonen of grond
 • Watertank: 2L

Specificaties

 • Grote capaciteit in het algemeen
 • Grote keuze aan dranken zijn one-touch bediening

Bekijk de dagprijs

Miele CM6150

Miele CM6150 koffiemachine met bonen

Een zeer modern uitziende en slanke koffiemachine met bonen, als u op zoek bent naar de nieuwste trend om zich te mengen in uw keuken.

Het zal uw bonen vermalen tot het niveau van uw voorkeur, wat resulteert in een smaak die vlekkeloos is volgens persoonlijke voorkeuren. U kunt ook twee koffiespecialiteiten tegelijk maken, wat het huishouden wat tijd zou moeten besparen.

Met een geïntegreerde melkopschuimer is er geen probleem als u iets chiquers of koffieshopkwaliteit wilt. Maar wat als u uw koffie liever wat sterker heeft dan uw partner of huisgenoten? Wel, de profielen laten u toe om uw voorkeuren op naam op te slaan, zodat u met een druk op de knop alles perfect krijgt.

Na het zetten van een melkachtige koffie spoelt de machine zichzelf automatisch, zodat deze schoon blijft en in de best werkende staat. Wanneer het apparaat verder moet worden gereinigd, maken de afneembare onderdelen het allemaal gemakkelijk, zodat u niets beschadigt.

Waarom we deze leuk vinden

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten: Bonen of gemalen
 • Watertank: 1.8L

Specificaties

 • Individuele instellingen voor elke gebruiker
 • Automatisch reinigingsprogramma
 • Alles is digitaal voor precisie

Bekijk de dagprijs

Sage BES980BSS Oracle Touch

Sage BES980BSS

De grote, gewaagde broer van The Barista Express, The Oracle is, zoals gesuggereerd, een beetje een know-it-all als het gaat om koffie. De drankjes in cafés worden geproduceerd zonder dat je de kneepjes van het vak hoeft te leren.

Alles wat normaal gesproken handmatig zou zijn, is nu geautomatiseerd. Dit zou een mogelijk recept voor een ramp kunnen suggereren, maar het resulteert gewoon in het perfecte brouwsel. De lagedrukverzorging zorgt voor een maximale smaak en zelfs de textuur van de melk wordt voor u gedaan, dus het is elke keer weer perfect.

Het drievoudige verwarmingsketelsysteem zal iedereen die geobsedeerd is door de temperatuur van zijn of haar drankje een plezier doen. Met precisie binnen 1°C, een ketel om instant stoom te leveren, en gelijktijdige espresso-extractie en melkschuimen (zodat ze allebei tegelijk worden geleverd), zal uw brouwsel heet genoeg zijn zonder dat het enige schade aan de smaak toebrengt.

De levering van de smaak is vrij ongeëvenaard. Waar andere machines soms een ongelijkmatige smaak produceren, waarbij de ene slok sterk is en de andere waterig, maakt het Orakel een gelijkmatige mix met evenwicht. De melk is zijdeachtig, met een microschuim textuur die perfect is voor latte art (als dat iets is waar je van houdt).

Het is een complexe machine om op te zetten, wat volkomen begrijpelijk is. Sage biedt wel een White Glove Service aan, waarbij een koffiedeskundige bij u thuis komt en alles voor u inricht terwijl hij u vertelt hoe u het beste uit het apparaat kunt halen. Dit kan de beste gok zijn als dit uw eerste verkenning is in de wereld van high-end koffiemachines, of als u een bedrijf start en alles perfect wilt hebben.

Waarom we deze leuk vinden

 • Best smakende koffie van alle machines
 • Nauwkeurige temperatuurregeling
 • Geautomatiseerd systeem

Specificaties

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 9 bar
 • Koffiesoorten: Bonen
 • Watertank: 2.5L

Bekijk de dagprijs

Melitta Barista TS SMART - Beste stille koffiemachine

Melitta Barista TS SMART

Met 21 vooraf ingestelde koffiesoorten, vijf instelbare intensiteitsinstellingen en de mogelijkheid om de voorkeuren van maximaal 8 personen te onthouden, is de Melitta TS Smart een geweldige geavanceerde gadget voor elke keuken- en koffieliefhebber.

De mogelijkheid om de hoeveelheid en de sterkte van de koffie handmatig in te stellen op de machine is geweldig voor iedereen die niet houdt van de 'traditionele' koffierecepten die automatisch komen, maar het gebruik van de app is echt waar deze machine tot zijn recht komt. Het volledige gebruik van de recepten kan hier worden gekozen en gepersonaliseerd, en deze instellingen kunnen vervolgens worden opgeslagen in de automatische keuzetoetsen op het apparaat, wat betekent dat het een van de meest configureerbare koffiemachines op de markt is.

We vonden het geweldig dat het bonencompartiment in vier aparte ruimtes is opgedeeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt gebruiken voordat alles klaar is. Geweldig voor alle huishoudens die niet alleen hun koffie niet lekker vinden, maar ook niet van dezelfde bonen en melanges houden.

Twee zwarte koffies kunnen in één keer worden bereid, en de melkkaraf is afneembaar en via een speciale buis aan de carrosserie van de machine bevestigd. Dit bespaart ruimte als hij niet in gebruik is, of zorgt ervoor dat je hem tussendoor in de koelkast kunt bewaren.

Het apparaat schakelt zichzelf uit als het even niet wordt gebruikt, en er is ook een eco-modus, zodat het apparaat niet meer energie verbruikt dan nodig is. Als u 's ochtends voor het verlaten van het huis een kopje koffie wilt drinken, maar u voelt dat de bonenmolen de kinderen wakker maakt, dan zal de stille op dit model u waarschijnlijk aanspreken. In feite is het zo stil dat het is bekroond met de Quiet Mark, wat geweldig is voor een machine die bonen maalt.

Het feit dat hij geschikt is voor maximaal 8 personen zou het een geweldige keuze maken voor elke kantoorruimte, zolang u het allemaal eens bent over de opgeslagen instellingen via het compatibele apparaat.

Waarom we deze leuk vinden

 • Volledig configureerbaar en gepersonaliseerd
 • Goede bouwkwaliteit
 • Rustig aantekenen

Specificaties

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten: Bonen / tuinen
 • Watertank: 1.8L

Bekijk de dagprijs

Jura E60 15082 koffiemachine met bonen

Jura E60 15082 koffiemachine met bonen

De Jura heeft een geschiedenis van het maken van kwaliteitsboon tot kopje-koffiemachines en is daarom een van de meest populaire merken ter wereld. De E60 is een bijgewerkte versie van hun vorige klassiekers en is nog steeds even briljant.

Met drie programma's kunt u kiezen voor een espresso, gewone zwarte koffie of een cappuccino, afhankelijk van uw gemoedstoestand. De tuit is in hoogte verstelbaar, zodat u hem zo lang kunt maken als u wilt, en de schuimtechnologie voor de melk betekent dat elk schuimtje luxueus is.

U selecteert alle soorten en verschillende andere instellingen via een duidelijk touchscreen, wat exacte resultaten betekent en een gemakkelijk te volgen gids voor elke beginner. Wanneer er een reiniging nodig is, doet de Auto-clean functie het werk. Geen handen wassen, geen eerdere koffiesmaak en niet lang wachten tot alles weer klaar is.

Waarom we deze leuk vinden

 • Goed melkschuimresultaat
 • Gemakkelijk schoon te houden met tabletten
 • Geheugen voor het opslaan van uw gewenste koffie sterktes

Specificaties

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten:Bonen
 • Watertank: 1.9L

Bekijk de dagprijs

Melitta SOLO

Melitta SOLO.jpg

Met een Aroma-extractiesysteem heeft de Melitta SOLO & Perfect Milk een voorbrouwsysteem ontwikkeld voor optimaal genot en smaak. De bonen worden bevochtigd met water voordat ze worden gemalen, om de volle smaak vrij te maken.

Er kunnen drie verschillende instellingen worden gekozen met betrekking tot de sterkte en de lengte van de koffie, om tegemoet te komen aan zowel uw individuele smaak als de lengte van de drank die u wilt maken.

Als u een fan bent van cappuccino's, dan is dit een geweldige machine voor u. De Auto-Cappuccinatore is praktisch en maakt het gemakkelijker dan ooit om warme melk te bereiden. U maakt een natuurlijk, licht schuim, stelt gewoon de hoeveelheid in die u wilt met de draaiknop en laat deze al het werk voor u doen. Het enige wat u hoeft te doen is het eindresultaat in de koffie te gieten.

Als u ook een fan bent van het schoonhouden van uw apparaten, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, helpt de gemakkelijk te verwijderen zeteenheid u om toegang te krijgen tot alle lastige zaken binnenin, en is hij ook nog eens vaatwasmachinebestendig, zodat u hem mee kunt nemen met de rest van uw lading en er geen last van hebt totdat hij droog is.

De automatische reiniging en ontkalking zorgen er ook voor dat de machine goed blijft werken tussen de brouwerijen door, zodat u minder toezicht hoeft te houden.

De instructies zijn eenvoudig genoeg om u in te stellen, maar als u de Melitta-app volledig gebruikt, weet u niet alleen hoe u het perfecte kopje koffie kunt zetten met uw machine, maar loopt u ook door het onderhoudsproces heen, wat allemaal goed wordt uitgelegd. Een diagnose-instrument laat u ook de status van het apparaat weten.

Er worden alleen bonen gebruikt in plaats van voorgemalen koffie, dus houd hier rekening mee als u de mogelijkheid van een van beide wilt hebben.

Waarom we deze leuk vinden

 • Ziet er strak en modern uit
 • Gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen

Specificaties

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten:Bonen
 • Watertank: 1.2L

Bekijk de dagprijs

Jura E8

jura E8 koffiemachine met bonen

Met 15 voorgeprogrammeerde koffiesoorten en de mogelijkheid om de machine te bedienen met behulp van slimme technologie, is de Jura E8 een koffiemachine die ideaal is voor het personaliseren van uw ervaring.

Met een in hoogte verstelbare tuit kunt u uw favoriete mok kiezen, of u nu op zoek bent naar een kleine espresso-oppepper of een grote troostende mok cappuccino. Over espresso gesproken, het Pulp Extraction Process geeft u het ideale niveau van crema, zodat het uw favoriete koffieshop waardig zal zijn.

Met de smartphone kunt u de koffie al klaarzetten voordat u uit bed stapt, zodat u op drukke ochtenden een handmatige taak minder hoeft uit te voeren, en wanneer de koffie wordt geconsumeerd, spoelt de zelfreinigende modus alle resten weg zodat hij klaar is voor de volgende keer, en wordt hij goed onderhouden zodat hij jarenlang meegaat. Om het af te maken, kunt u zelfs controleren hoe sterk elk kopje is, met één schot, twee schoten en handmatige sterkte-opties in gemakkelijke knopvorm.

Waarom we deze leuk vinden

 • Ruime keuze aan drankenopties
 • Smartphonebesturing
 • Zo gemakkelijk te gebruiken dankzij het touchscreen

Specificaties

 • Melkopschuimer: Ja
 • Pompdruk: 15 bar
 • Koffiesoorten:Bonen of gemalen
 • Watertank: 1.9L

Bekijk de dagprijs

Koffiemachine met bonen koopgids

Wat is een koffiemachine met bonen ?

Een koffiemachine met bonen is een vorm van koffiemachine die de koffiebonen vlak voor het gebruik maalt, met als resultaat een frissere smaak.

Deze gemalen koffie wordt vervolgens gemengd met het voorverwarmde water en in het kopje gedaan. Veel van deze koffiemachines zijn voorzien van melkopschuimers, zodat u ook kunt kiezen voor het maken van dranken zoals cappuccino's en espresso's. De sterkte en de lengte van de koffie zijn meestal in een bepaalde vorm instelbaar.

Waarom koffiemachines met bonen populair zijn ?

Als de bonen eenmaal gemalen zijn, beginnen ze meteen hun smaak te verliezen. Daarom zal instantkoffie nooit zo smaken als de koffie die je tijdens de lunchpauze uit de coffeeshop haalt.

Als een koffiemachine met bonen de bonen op verzoek maalt, is het resultaat een volle smaak die je in een café zou vinden.

Een ingebouwde molen betekent dat je dit niet zelf hoeft te doen of extra gadgets hoeft te kopen.

Hoe vind je de beste koffiemachine met bonen?

De beste machine voor elke persoon verandert van persoon tot persoon.

Bedenk hoeveel kopjes u op een bepaald moment wilt zetten en hoe gepersonaliseerd u uw koffie wilt hebben. Bij sommige machines kunt u gewoon dingen veranderen, zoals hoeveel water u in het kopje doet, terwijl andere machines de intensiteit kunnen veranderen via het maalproces of de hoeveelheid melk die in de drank gaat.

Prijs

De prijs van boon tot beker machines kan variëren, maar ze behoren tot enkele van de duurste opties in het algemeen. Dit is niet verwonderlijk, gezien de technologie die nodig is om ze te laten werken.

Daarentegen worden ze gezien als een van de goedkoopste opties om in de loop van de tijd te draaien. Het kopen van koffiebonen is meestal minder duur dan voorgemalen koffie, en zeker goedkoper dan het gebruik van peulen (en bovendien beter voor het milieu).

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste bonen om te gebruiken?

Het uiteindelijke resultaat is niet alleen het apparaat zelf. In feite hangt veel af van de kwaliteit van de bonen.

De meeste koffiemachines raden u aan geen vette bonen te gebruiken, omdat dit de textuur van de molen na verloop van tijd kan beschadigen.

En, als persoonlijke aanbeveling - niet beknibbelen op de kwaliteit. Als u een koffiekenner bent, zult u de beste smaak willen hebben. Hetzelfde geldt als je in de eerste plaats naar bonen- en kopjesautomaten kijkt.

Er zijn goede kwaliteitsmerken verkrijgbaar bij supermarkten of buurtwinkels, dus maak je geen zorgen als je geen coffeeshops in de buurt hebt. Een geval van vallen en opstaan kan de beste optie zijn, om te zien welke het beste bij uw smaakpapillen en de methode van de machine past.

Hoe werkt een slimme koffiemachine?

Ongeveer hetzelfde als de meeste andere slimme apparaten. Ze zijn meestal verbonden met een smartphone of tablet via Bluetooth, en u bedient ze via de officiële app van de fabrikant.

Elk apparaat is verschillend, maar u kunt het apparaat meestal wel bedienen en op afstand een kopje koffie laten zetten als u binnen bereik bent, bijvoorbeeld in bed. Met de high-end opties kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende koffiesoorten, deze personaliseren en de betreffende drank bewaren zodat u er de volgende keer gemakkelijker bij kunt.

Zijn er negatieven punten bij koffiemachines met bonen?

Ze moeten vaak worden ontkalkt en gereinigd, omdat veel van het apparaat wordt gebruikt in het koffiezetproces. Sommigen maken dit comfortabeler dan anderen, door simpelweg een shot hete stoom door de interne werking te stralen, en sommigen vereisen dat u ze uit elkaar haalt en alles apart met de hand wast.

Sommige zijn ook nogal luidruchtig bij het malen van de bonen, maar daar is niets aan te doen en het duurt meestal maar een paar minuten.