logo

Nescafé Dolce Gusto van De’Longhi Jovia EDG250B Beoordeling

Nescafe Dolce Gusto De Longhi Jovia

Bekijk de dagprijs

 • Maximaal 15 bar pompdruk voor de kwaliteit van de koffieshop. 40 soorten hold en koude dranken
 • Schakelt de stroom automatisch uit 5 minuten na de laatste koffiebereiding om energie te besparen
 • Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Nominale spanning/frequentie (volt~Hz): 220/240~50/60

De voor- en nadelen van Nescafé Dolce Gusto EDG250B

Voordelen

 • Redelijk snelle opwarmtijd
 • Eenvoudige hendel stelt gebruikers in staat om hun eigen temperatuur, lengte en sterkte in te stellen.
 • Professionele 15 bar waterdruk
 • Verstelbare en afneembare bekerhouder met gemakkelijk te verwijderen en te reinigen lekbak
 • Breed scala aan drankensoorten beschikbaar, waaronder koffie, thee en koude dranken
 • Eenvoudig, één lampje, LED-indicator
 • Stijlvol, compact ontwerp
 • Twee jaar garantie

Nadelen

 • Gebruikers moeten onder de knie krijgen hoe lang ze water moeten gieten voor de perfecte beker.
 • Beperkt tot de eigen peulen
 • Langdurig reinigingsproces
 • Sommige kopers houden niet van de rode kabel

Bekijk de dagprijs

Als je de gerenommeerde koffieproducent Nescafe samen met De'Longhi - een erkende naam in de markt voor koffiemachines - krijgt, dan hoef je niet verbaasd te zijn als hun machines steeds weer op de lijst van de beste koopkoffiepads komen te staan. De Nescafé Dolce Gusto van De'Longhi Jovia EDG250B is daarop geen uitzondering. Met een 4.4 sterrenclassificatie op Amazon en andere winkelsites is het een van de meest populaire koffiepodmachines die er zijn.

Nescafe Dolce Gusto van DeLonghi Jovia EDG250B Review

Wat is er goed aan The Nescafé Dolce EDG250B?

Hoe snel kan ik mijn koffie krijgen?

Als u een redelijk snelle cafeïneslag wilt, dan is dat wat deze machine biedt. Hij warmt op in gemiddeld veertig seconden, met een handig groen lampje dat aangeeft wanneer hij heet genoeg is om uw koffie te zetten.
De Nescafé Dolce Gusto van De'Longhi Jovia EDG250B wordt geleverd met zes pods, die willekeurig lijken te zijn gekozen, zodat u meteen een voorproefje kunt krijgen van uw eerste koffie of chocolade.

Knoppen en indicatoren

Er zijn een paar knoppen of lampjes op dit model van een koffiepadmachine. Een aan/uit-schakelaar, een temperatuurhendel die ook de watertoevoer regelt, en een lampje dat aangeeft wanneer het apparaat klaar is voor gebruik.

Welke Cups kan ik gebruiken?

Hoewel de kopjesstandaard verstelbaar en afneembaar is, melden gebruikers dat deze nog steeds niet hoog genoeg is voor een grote bril. De bekerhouder heeft ook niet veel diepte, dus u zult moeite hebben om bredere bekers in te zetten.

Hoeveel water houdt het vast?

Dit model heeft een waterreservoir van 0,8 liter, wat iets meer is dan gemiddeld voor koffiezetapparaten. Het is genoeg om een paar kopjes te maken zonder dat het te vaak moet worden bijgevuld, maar niet zo groot dat het water de tijd heeft om 'muf' te worden.

Dingen om over na te denken

De Nescafé Dolce Gusto van De'Longhi Jovia EDG250B is een beetje anders dan de meeste koffiepadmachines, die volledig geautomatiseerd zijn. Met deze koffiepadmachine kunt u niet zomaar op de knop drukken en het apparaat laten staan. Het regelen van het watervolume en de temperatuur is aan u.

Zoals bij de meeste koffiepadmachines moet je er voor het eerste gebruik water doorheen laten lopen, maar dit kan zodra je de koffiepad uit de doos haalt. Het duurt slechts een paar minuten voordat hij klaar is om u van uw eerste kopje te laten genieten.

Bekijk de dagprijs

Hoe maak je de Nescafé Dolce Gusto EDG250B schoon?

Schoonmaken is essentieel voor het optimaal laten functioneren van een koffiepadmachine. Terwijl het schoonmaken van deze machine niet moeilijk is, is het tijdrovend. Er is geen geautomatiseerd reinigingsprogramma, dus je bent erg betrokken bij het proces.

Met behulp van een ontkalkingsmix - De'Longhi maakt zijn eigen, door hem aanbevolen, meng het met 0,8 liter water en voeg het toe aan het waterreservoir. Er is een spoel-'gereedschap' beschikbaar dat in het gedeelte van de pod kan worden geplaatst, maar dit is niet nodig.

Houd de aanknop minimaal vijf seconden ingedrukt, totdat er een oranje lampje gaat branden. Selecteer het maximum en het warme water, en laat de helft van de vloeistof doorlopen. Zet de hendel terug in de 'stop' positie, wacht twee minuten en herhaal dit.

We zijn nog niet klaar. Was het waterreservoir uit, vul het met koud water. Herhaal het bovenstaande, eenmaal met warm water en eenmaal met koud. En, tenslotte, is het klaar voor hergebruik.

Bekijk de dagprijs

Hoe functioneel is deze machine?

hoe functioneel is de Dolce Gusto Coffee pod machine

Zoals je zou verwachten, heeft deze Dolce Gusto een breed scala aan drankstokjes beschikbaar. Naast de verwachte espresso, cappuccino en macchiato is er warme chocolademelk en zelfs koude dranken verkrijgbaar.

Deze machine biedt de gebruiker meer controleerbaarheid dan de meeste andere koffiepadmachines. Koffieliefhebbers kunnen hun favoriete temperatuur en sterkte en lengte instellen via de eenvoudige hendel die om de podhouder heen zit.

Bekijk de dagprijs

De beperkingen van het Nescafé Dolce Gusto Jovia

Net als bij veel andere koffiemachines neemt hij alleen zijn eigen pods mee. Hoewel Nescafe andere koffiepopmachines produceert, zoals de Nespresso, kunnen deze pods niet worden gebruikt in het Dolce Gusto assortiment.

En hoewel veel van de dranken op grote schaal in de supermarkten verkrijgbaar zijn, kunnen sommige alleen online worden besteld.

Zoals gezegd is dit geen one-press-and-leave-it-to-it machine. Het is aan u om de juiste hoeveelheid water te beoordelen voor de juiste smaak. Ook al hebben de pods barindicatoren die aangeven hoeveel water het nodig heeft, het kan tijd worden om het goed te doen.

Als melkachtige koffie uw ding is, kunt u verwachten dat het een redelijke hoeveelheid schuim uit de melkpods produceert. De melk heeft echter de neiging om aan de zoete kant te zijn, en sommigen beschrijven de smaak als kunstmatig.

Bekijk de dagprijs

Kenmerken van The Nescafé Dolce Gusto van De'Longhi Jovia EDG250B

kenmerken van de Dolce Gusto koffie pod machine

Temperatuurregeling

De Nescafé Dolce Gusto van De'Longhi Jovia EDG250B laat u toe uw voorkeurstemperatuur in te stellen, van koud tot zeer warm. Het warmt binnen veertig seconden op de ingestelde temperatuur op, klaar voor levering.

Waterdruk

Dit model biedt een professionele waterdruk van 15 bar, hoewel het de moeite waard is om op te merken dat dit wordt omschreven als 'tot'. Deze hoge druk betekent dat het espresso's produceert met een rijke, fluweelachtige crema.

Uiterlijk en stijl

Dit model is het best te omschrijven als futuristisch in uiterlijk. Het is strak en stijlvol en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is ook compact met 17 x 33 x 23 cm. Een kritiek op zijn verschijning

Bekijk de dagprijs

Onze uitspraak

Combineer erkende namen uit de koffie- en de koffiemachinemarkt en het is niet verwonderlijk dat u een machine krijgt die zeer gewaardeerd wordt. Het is niet verwonderlijk dat u een machine krijgt die hoog wordt gewaardeerd. Meer midrange in prijs dan basic, het levert een redelijk snel kopje koffie op.

Met een ongebruikelijke mate van controleerbaarheid voor een koffiepadmachine, kunnen gebruikers elke keer de lengte, sterkte en temperatuur van hun voorkeur instellen. En naast de gebruikelijke opties voor warme dranken is er ook een scala aan koude dranken beschikbaar.

Dit is echter geen druk op de knop en vergeet de machine. Het is aan u om uit te zoeken hoeveel water u aan uw beker moet toevoegen. Het kan een tijdje duren om deze vaardigheid onder de knie te krijgen, dus wees voorbereid op een aantal variabele resultaten in het begin.

Als dit niet helemaal de juiste machine voor je is hebben we ook deze reviews: Bosch Tassimo Vivy 2 Review | Bosch Tassimo Suny Coffee Pod Machine TAS3202gb Review | Nespresso Inissia Coffee Pod Machine Review | Dolce Gusto Oblo Coffee Machine Review. We hebben ook dit artikel dat kijkt naar de beste koffie pod machines

Bekijk de dagprijs

Nescafé Dolce Gusto van De'Longhi Jovia EDG250B beoordeling

Nescafé Dolce Gusto van DeLonghi Jovia EDG250B beoordeling

Als je de gerenommeerde koffieproducent Nescafe samen met De'Longhi - een erkende naam in de markt voor koffiemachines - krijgt, dan hoef je niet verbaasd te zijn als hun machines steeds weer op de lijst van de beste koopkoffiepads komen te staan. De Nescafé Dolce Gusto van De'Longhi Jovia EDG250B is daarop geen uitzondering. Met een 4.4 sterrenclassificatie op bol.com en andere winkelsites is het een van de meest populaire koffiepodmachines die er zijn.

Bekijk de dagprijs