logo

Beste nespresso capsules

Als u in het bezit bent van een Nespresso capsules koffiemachine, of van welk merk dan ook, zult u waarschijnlijk genieten van het gebruiksgemak, de flexibiliteit en de directe resultaten die ze met zich meebrengen.

Nespresso cups machines nemen 18% van de markt voor koffiemachines in beslag, dus het is geen verrassing dat de keuze van de capsules flexibel is, van officiële tot alternatieve merken.

Onze beste keuze

Bekijk de beste Nespresso capsules, hieronder.

Nespresso cups koopgids

Kan ik in elke Nespressomachine een niet-merkgebonden capsules gebruiken?

Tenzij u de Vertuo hebt, ja. Dit komt omdat de Vertuo gebruik maakt van barcodetechnologie om het type capsules te lezen dat u hebt gebruikt, zodat deze met optimale brouwcondities zijn gemaakt.

Dit omvat de gebruikte centrifugale kracht, de hoeveelheid en de kracht van het water en de gemaakte hoeveelheid. Nespresso zegt dat ze betere koffie maken met langere resultaten, maar als u een Nespresso Vertuo hebt, betekent dit wel dat u de officiële capsules moet kopen.

In tegenstelling tot Dolce Gusto machines is het ontwerp van de Nespresso capsule niet gepatenteerd, dus exacte copycats bestaan al een tijdje.

Kan ik Nespresso cups gebruiken in een Dolce Gusto, Lavazza of Tassimo machine?

Cupvarianten zijn niet uitwisselbaar. Het zijn verschillende maten, dus als u een merknaam koopt, moet u zich aan uw machinetype houden. Als u kiest voor alternatieve pods, zorg er dan voor dat het het type voor uw machine is.